Julkaisen Brownstone-instituutin luvalla Ehud Qimronin kirjeen Israelin terveysministeriölle. Englanninkielinen artikkeli on julkaistu Ehud Qimron's Powerful Letter to the Israeli Ministry of Health ⋆ Brownstone Institute ja alkuperäinen hepreankielinen kirje N12 - משרד הבריאות, הגיע הזמן להודות בכישלון | פרופ' אודי קימרון (mako.co.il).

Professori Ehud Qimron on Tel Avivin yliopiston mikrobiologian ja immunologian laitoksen johtaja ja yksi Israelin johtavista immunologeista. Hän on kirjoittanut Israelin terveysministeriölle teräväsanaisen kirjeen, jossa tiivistetään monet viimeisten kahden vuoden aikana harjoitetun, yhteiskuntasulkuihin perustuvan pandemiapolitiikan puutteet ja haitat ja jossa tiivistetään lyhyesti olennaiset asiat. Kirje tuli ensimmäisen kerran tietoisuuteemme, kun se julkaistiin Swiss Policy Research -sivustolla. Olemme iloisia voidessamme julkaista käännöksen hepreankielisestä alkutekstistä.

Lopulta totuus aina paljastuu, ja totuus koronapolitiikasta on alkanut paljastumaan. Kun tuhoa aiheuttaneet käsitykset romahtavat yksi toisensa jälkeen, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin kertoa pandemian hallintaa johtaneille asiantuntijoille – mitä sanoimme.

Kaksi vuotta myöhässä te vihdoin ymmärrätte, että hengitystievirusta ei voida hävittää ja että kaikki tällaiset yritykset ovat tuomittuja epäonnistumaan. Ette myönnä sitä, koska ette ole myöntäneet juuri yhtään virhettä viimeisten kahden vuoden aikana, mutta jälkikäteen tarkasteltuna on selvää, että olette epäonnistuneet surkeasti lähes kaikissa toimissanne, ja jopa tiedotusvälineillä on jo vaikeuksia peitellä häpeäänne.

Vuosien havainnoista ja tieteellisestä tiedosta välittämättä kieltäydyitte myöntämästä, että tartunta tulee aaltoina, jotka heikentyvät itsestään. Väititte itsepintaisesti, että jokainen tartunta-aallon väheneminen johtui yksinomaan teidän toimistanne, ja siksi levititte valheellista propagandaa, jonka mukaan “te voititte koronan”. Ja voititte sen yhä uudestaan ja uudestaan ja uudestaan.

Kieltäydyitte myöntämästä, että joukkotestaus on tehotonta, vaikka omissa varautumissuunnitelmissanne niin nimenomaisesti todetaan (“Pandemic Influenza Health System Preparedness Plan, 2007”, s. 26).

Kieltäydyitte myöntämästä, että taudista toipuminen antaa paremman suojan kuin rokote, vaikka aiemmat tiedot ja havainnot osoittavat, että rokotetut, jotka eivät ole tautia sairastaneet, saavat tartunnan todennäköisemmin kuin taudista toipuneet ihmiset. Havainnoista huolimatta kieltäydyitte myöntämästä, että rokotetut voivat tartuttaa. Tämän perusteella toivoitte saavuttavanne laumaimmuniteetin rokottamalla – ja epäonnistuitte siinäkin.

Jätitte itsepintaisesti huomiotta sen tosiasian, että tauti on kymmeniä kertoja vaarallisempi riskiryhmille ja ikäihmisille kuin riskiryhmiin kuulumattomille nuorille, vaikka asiaa koskeva tieto saatiin Kiinasta jo vuonna 2020.

Kieltäydyitte hyväksymästä Barringtonin julistusta, jonka yli 60 000 tiedemiestä ja lääketieteen ammattilaista on allekirjoittanut, tai muita tervejärkisiä ohjelmia. Päätitte pilkata, panetella, vääristellä ja mustamaalata niitä. Sen sijaan, että olisitte ottaneet käyttöön toimivia ohjelmia ja ottaneet palvelukseen alan asiantuntijoita, olette antaneet pandemian hallinnan ammattilaisille, joilta puuttuu tehtävään asianmukainen koulutus (fyysikkoja hallituksen pääneuvonantajiksi, eläinlääkäreitä, turvallisuusvirkamiehiä, mediahenkilöstöä ja niin edelleen).

Ette ole perustanut tehokasta järjestelmää rokotteiden haittavaikutusilmoituksia varten, ja haittavaikutuksia koskevia ilmoituksia on jopa poistettu Facebook-sivultanne. Lääkärit välttelevät haittavaikutusten yhdistämistä rokotteisiin, jotta ette vainoaisi heitä, kuten teitte joillekin heidän kollegoilleen. Olette jättäneet huomiotta monia haittavaikutusilmoituksia kuukautisten voimakkuuden ja kuukautiskiertoaikojen muutoksista. Piilotitte tietoja, jotka mahdollistavat objektiivisen ja asianmukaisen tutkimuksen (esimerkiksi poistitte tiedot Ben Gurionin lentokentän matkustajista). Sen sijaan päätitte yhdessä Pfizerin johtajien kanssa julkaista ei-objektiivisia artikkeleita rokotteiden tehokkuudesta ja turvallisuudesta.

Luottamukselle aiheutuu peruuttamatonta vahinkoa

Suuren ylimielisyytenne takia olette jättäneet huomiotta, että totuus paljastuu lopulta. Nyt totuus on alkanut paljastua. Totuus on se, että olette saaneet yleisön teihin kohdistuvan luottamuksen romahtamaan ennennäkemättömän alhaiselle tasolle ja murentaneet asemaanne arvovaltaisena tietolähteenä. Totuus on se, että kahden viime vuoden aikana olette käyttäneet satoja miljardeja sekeleitä turhaan – pelkoa lietsovaan tiedotukseen, tehottomiin testeihin, tuhoisiin yhteiskuntasulkuihin ja elämän tavanomaisen kulun häiritsemiseen.

Olette tuhonneet lastemme koulutuksen ja heidän tulevaisuutensa. Saitte lapset tuntemaan syyllisyyttä, pelkäämään, tupakoimaan, juomaan, tulemaan huumeriippuvaisiksi, jättämään koulun kesken ja riitelemään, kuten koulujen rehtorit ympäri maata todistavat. Olette vahingoittaneet elinkeinoelämää, taloutta, ihmisoikeuksia, mielenterveyttä ja fyysistä terveyttä.

Te herjasitte kollegoita, jotka eivät alistuneet teille, käänsitte ihmiset toisiaan vastaan, jaoitte yhteiskuntaa ja polarisoitte keskustelua. Vailla mitään tieteellistä perustaa leimasitte kansan vihollisiksi ja tautien levittäjiksi ihmiset, jotka päättivät olla ottamatta rokotuksia. Edistitte ennennäkemättömällä tavalla ankaraa syrjintäpolitiikkaa, oikeuksien rikkomista ja ihmisten, myös lasten, syrjimistä heidän lääketieteellisten valintojensa perusteella. Valitsitte ihmisiä tällaisen syrjinnän kohteeksi kokonaan ilman mitään epidemiologista perustetta.

Kun verrataan harjoittamaanne tuhoisaa politiikkaa joidenkin muiden maiden tervejärkiseen politiikkaan, voidaan selvästi havaita, että aiheuttamanne tuho on vain lisännyt uhreja viruksen uhrien lisäksi. Tuhoamanne talous, aiheuttamanne työttömät ja lapset, joiden koulutuksen tuhositte – he ovat pelkästään teidän toimienne seurauksena tulleita ylimääräisiä uhreja.

Tällä hetkellä ei ole mitään lääketieteellistä hätätilaa, mutta olette ylläpitäneet hätätilaa jo kahden vuoden ajan hamutessanne itsellenne valtaa, varoja ja kontrollia. Olemme hätätilanteessa vain siksi, että te edelleen ohjaatte politiikkaa ja käytätte valtavia summia propagandaan ja psykologiseen muokkaukseen sen sijaan, että ohjaisitte varat terveydenhuoltojärjestelmän vahvistamiseen.

Tämän hätätilan on loputtava!

Professori Udi Qimron, lääketieteellinen tiedekunta, Tel Avivin yliopisto