Juha Ahvio: Sananvapaus uhattuna Suomessa: vihapuhe, ihmisoikeudet ja media. (Kuva ja Sana 2018)

Dosentti Juha Ahvio tunnetaan tinkimättömänä totuuden puolustajana, joka ei kumartele poliittisen korrektiuden vaatimuksia. Ahvio uskaltaa tarttua kysymyksiin, joita muut karttelevat välttääkseen ongelmia.

Juha Ahvion viimeisin kirja Sananvapaus uhattuna Suomessa: vihapuhe, ihmisoikeudet ja media (Kuva ja Sana, 2018) antaa lukijalleen paljon tärkeää informaatiota, jota voi olla vaikea löytää muista lähteistä. Voidaksemme vastustaa aikamme hiipivää totalitarismia ja sananvapauden rajoituksia meidän olisi hyvä tiedostaa ne tavat, joilla sananvapautta nykyään pyritään rajoittamaan.

Sitä mukaa kuin kristityt vetäytyvät mukavuusvyöhykkeelleen, syntyneen tyhjiön täyttävät muut aatteet ja uskonnot. Vähän kerrassaan olemme ajautumassa tilanteeseen, jossa selkeästi todellisuudenvastaisia ja järjenvastaisia oppeja puolustetaan itsestään selvyyksinä. Yhteiskunnan heikoimpien jäsenten kuten lasten perustavien identiteetti- ja suhdeoikeuksien riistoa on alettu pitää ihmisoikeutena.

Ahvio on myös selvittänyt poliittisen korrektiuden kulttuurin rahalähteitä ja miten suomalaistakin kulttuurielämää osin ohjaillaan ulkomaisen rahoituksen avulla.

Kirja on jatketta Juha Ahvion aikaisemmille kirjoille kuten Vaarallinen vihreä valhe: Globalistinen ekososialismi historian, tieteen ja Raamatun valossa (Kuva ja Sana, 2017), jonka toinen painos ilmestyi marraskuussa 2018.

Kirja on helppolukuinen ja antoisa lukuelämys, johon toivoisi monien tutustuvan.